Vela

Xammar i Brugman cedeixen el lideratge de l’europeu de la classe 470 mixt

Són a dos punts del duet suec Anton Dahlberg i Lovisa Karlsson, mentre que Sílvia Mas i Nico Rodríguez ocupen el tercer lloc

Els catalans Jordi Xammar i Nora Brugman han perdut la primera plaça de l’europeu de la classe 470 mixt i afrontaran les dues últimes jornades de la competició en aigües de Çesme (Turquia) a dos punts dels nous líders, el duet suec format per Anton Dahlberg i Lovisa Karlsson. La jornada ha estat irregular per a Xammar i Brugman, que han signat un tercer lloc en la primera mànega, però en la segona, que s’ha hagut de repetir a causa de la direcció canviant del vent, no han pogut passar de la catorzena posició, resultat que han acabat descartant. La també catalana Sílvia Mas i el gallec Nicolás Rodríguez continuen en places de podi, en tercera posició, tot i la 18a i la 5a plaça aconseguides avui. Demà estan programades les dues últimes regates de la competició i diumenge es disputarà la Medal Race Final, on només competiran els deu primers en una única màniga, no descartable i amb valor doble.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)