Més esport

L’acte reivindicatiu ‘Entre totes, tot’ reuneix 3.000 persones a Tarragona

L’esport femení del país ha fet una demostració de força en l’acte reivindicatiu que s’ha fet al Palau d’Esports Catalunya de Tarragona, que presentava un aspecte espectacular, amb 3.000 persones i una nombrosa presència de clubs d’arreu del país. L’acte ha volgut reconèixer no només les esportistes, sinó també la tasca de les àrbitres, entrenadores, directives i presidentes. La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, ha agraït la presència de protagonistes d’arreu del país. “Volem potenciar la visibilitat i generar referents. Entre totes, fem-ho!”, ha expressat Caula, seguint el lema de la trobada, Entre totes, tot. “El projecte és de la gent que hem crescut a les pistes, a les banquetes i fent vida als clubs. L’esport és transversal, i avui ho veiem. És el país sencer que té esport femení de primer nivell, amb multitud d’esports.” La secretària general ha recordat que el Govern ha “multiplicat per quatre les ajudes a l’esport femení”. “I això ha arribat per quedar-se”. A l’acte, hi han participat també la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge. “Avui és un dia emocionant i fantàstic pel conjunt del país i per l’esport femení. Hi som i hi serem sempre, donant-vos suport”, ha explicat la consellera de la Presidència. “Entre totes, ho farem tot”, ha afegit Vilagrà. Tània Verge ha apuntat: “Si la igualtat avança en el món de l’esport, avança l’evolució feminista en tots els terrenys de la societat”. També han intervingut l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó.

També s’han reconegut esportistes que han superat obstacles com malalties i altres que han posat fi a la seva trajectòria, com Laia Palau, Melanie Serrano i Núria Pau, algunes de les que han signat autògrafs. Representants de 24 equips femenins del país en competició internacional, així com diverses esportistes que han protagonitzat èxits, s’han agrupat al centre de la pista. Entre les actuacions per amenitzar l’acte, hi ha hagut espectacles del CPA Girona i el CPA Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)