Esports de muntanya

Núria Picas tornarà a la competició en la Ultra Pirineu

La corredora manresana havia estat tres anys allunyada del seu hàbitat natural

La ultrafondista catalana Núria Picas, de 45 anys, ha anunciat avui que després d’un parèntesi de tres anys tornarà a la competició en la Ultra Pirineu, del 30 de setembre al 2 d’octubre. “Torno a competir a casa. Em tornaré a posar el dorsal i serà a la Cavalls del Vent, a la Salomon Ultra Pirineu. Ho faig amb molta il·lusió i amb l’èxit de poder ser a la línia de sortida. Han estats un anys durs perquè ha costat recuperar-me, però ara em sento una privilegiada per anunciar la meva tornada. Farà onze anys del meu debut en aquesta gran cursa dels cent quilòmetres que em té el cor robat”, ha assegurat visiblement emocionada en un acte a Sabadell.

Guardonada amb la Creu de Sant Jordi el 2019 per la seva trajectòria esportiva, Picas s’havia dedicat els últims anys a altres activitats alienes al món de l’esport. Va ocupar un escó al Parlament per Esquerra Republicana de Catalunya i també va col·laborar amb el programa d’Esport3 Aire Lliure. La corredora manresana ha guanyat la Ultra Pirineu quatre vegades (2011-14) i l’octubre del 2012 va assolir el títol de la copa del món d’Ultra Trails.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)