Handbol

Tornada a la Champions amb tots els al·licients

Handbol. El Barça i el Kielce, guanyador i finalista de l’última edició de la competició europea, afronten el duel al Palau Blaugrana amb comptes pendents

El Barça, el vencedor de les dues últimes edicions, s’estrena en la lliga de campions al Palau Blaugrana amb la visita del Kielce de Talant Duixebàev (20.45 h, Esport3), el finalista al Lanxess Arena de Colònia i l’únic equip que va poder assaltar el santuari culer en l’última temporada. Serà, per tant, un duel amb comptes pendents i amb molts al·licients. “És un dels millors partits que es pot veure actualment al món i ells encara tenen millor plantilla que la temporada passada. El Kielce arribarà amb moltes ganes, però nosaltres també les tenim. Sens dubte, és un partit top i els dos equips arriben preparats. Ells voldran la revenja i fer història guanyant altre cop al Palau, i nosaltres no oblidem que va ser l’últim equip que ens va guanyar aquí”, resumeix el tècnic del Barça, Carlos Ortega. Tot just és la segona jornada de la lligueta, però l’entrenador andalús ressalta la importància de sumar els dos punts amb vista a refermar-se en les dues primeres places de grup, que donen el bitllet directe als quarts de final.

Cindric, convocat

Ortega recupera per a la causa al central croat Lukas Cindric, que s’havia perdut els últims partits per unes molèsties a la cama dreta i que finalment ha entrat en la convocatòria. Serà un argument de pes contra un rival que s’ha reforçat a consciència amb la incorporació del lateral dret francès Nedim Remili i l’extrem Benoit Kounkoud, a més del jove primera línia suec Eliot Stenmalm. Tres fitxatges de nivell que s’afegeixen a una plantilla molt compensada amb Alex Duixebàev com a líder, i altres jugadors de primera fila com Andreas Wolff, Igor Karacic, Szymon Sicko, Dylan Nahi, Artsem Karalek, Arkadiusz Moryto o Nicolas Tournat. El tècnic del Kielce Talant Duixebàev admet que la derrota a la final de Colònia, resolta en la tanda de penals (37-35), va coure, però ara ja és història: “Ho vaig passar malament dues o tres setmanes, però vam girar full quan vam començar la pretemporada amb noves fites i expectatives. Sabem que vam fer una gran temporada i vam lluitar fins al final, però a Colònia pot passar de tot.”

EL PROTAGONISTA

És un dels millors partits que es pot veure actualment al món i ells encara tenen millor plantilla
Carlos Ortega

Amb el suport dels Dracs

El grup d’animació dels Dracs va anunciar a través de les xarxes que avui estarà al costat de l’equip per encoratjar-lo en la seva estrena europea i fa una crida als aficionats en general perquè omplin el Palau Blaugrana. “Fa molts anys que no donem suport a aquesta secció d’una forma continuada i fer el pas endavant per estar al seu costat en aquesta nova edició de la EHF Champions League és un repte i un orgull pel nostre grup. Tornarem amb tot el respecte pels habituals de l’handbol que han defensat el Palau Blaugrana les darreres temporades, però també ho farem amb tota la força. Que les aficions contràries escoltin la nostra tornada i que els nostres jugadors sentin el nostre alè. El Barça d’handbol tornarà a tenir el suport de la Corba Sud en les nits europees. I des d’aquí, humilment, us demanem que també tingui el vostre i omplim el Palau per convertir-lo en el de les grans ocasions. Visca el Barça!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)