El Barça suma el cinquè triomf a la pista del Puente Genil (31-43)

S’ha distanciat a partir del minut quinze

El Barça ha sumat la seva cinquena victòria a l’Asobal i per primera vegada en aquesta lliga ha superat els 40 gols anotats. Els blaugrana s’han imposat a la pista de l’Ángel Ximénez Puente Genil per 31-43 en un partit que han encarrilat a partir del quart d’hora de joc. Els andalusos han començat plantant cara al Barça i mantenint el marcador ajustat (9-10 en el minut 13). Els blaugrana s’han començat a distanciar a partir d’aquí i al descans han arribat amb un 17-23 al seu favor.

En l’inici de la segona meitat novament el Puente Genil ha mantingut el marcador amb aquesta diferència de cinc i sis gols. En els darrers deu minuts els blaugrana s’han distanciat definitivament fins assolir la màxima avantatge de dotze gols a dos minuts de la fi, 30-42, i l’han mantingut fins al final del partit, 31-43. Luis Frade ha estat el màxim anotador del Barça amb 7 gols.