El Fraikin Granollers venç l’Anaitasuna (32-30) en un partit molt anivellat

Els vallesans mai han tingut més de dos gols d’avantatge

El Fraikin Granollers ha sumat la tercera victòria en la lliga en un partit molt anivellat contra l’Helvetia Anaitasuna al que ha superat per 32-30. Els vallesans han hagut de treballar molt, i fins els darrers segons, per assegurar un triomf molt important contra un equip que és la revelació d’aquest inici de temporada i ha encaixat la primera derrota.

El conjunt navarrès s’ha avançat en els primers minuts del partit (0-3), i ha tingut quatre gols d’avantatge en el minut 11 (3-7). Els locals han reaccionat, s’han posat per davant per primer cop en el minut 21 (13-12) i han arribat al descans amb un empat, 15-15.

En la segona meitat s’ha mantingut la igualtat, amb avantatges d’un i dos gols per a cada equip (20-22 i 26-24). S’ha arribat als darrers dos minuts amb empat (30-30) i el Fraikin Granollers ha estat més encertat i s’ha emportat la victòria. Faruk Jusuf ha estat el més destacat en atac del Granollers i ha marcat sis gols. Pol Valera n’ha fet cinc.