Rem

Una altra plata per a Aleix Garcia

Rem. El serinyanenc del CN Banyoles i el gallec Rodrigo Conde, subcampions del món en el doble escull a Racice

Aleix Garcia (CN Banyoles) i Rodrigo Conde són subcampions del món en el doble escull, després d’acabar segons en la final A del mundial disputat a Racice (República Txeca). El remer de Serinyà i el gallec ja havien guanyat la medalla de plata en el campionat d’Europa el 14 d’agost a Munic, només superats pels germans croats Martin i Valent Sinkovic, quarts ahir.

El serinyanenc (2000) i el gallec (1997) havien guanyat les tres anteriors regates disputades en la cita mundialista i, en la final, van fer el seu millor temps en tot el campionat: 6:10.52 –en la semifinal divendres van acabar en 6:11.46. Els campions olímpics de l’especialitat, Hugo Boucheron i Matthieu Androdias (França), van guanyar l’or amb un temps de 6:09.34, mentre que el bronze va ser per als australians David Bartholot i Caleb Antill amb 6:11.92. Garcia i Conde havien liderat la prova a la sortida però en el primer parcial ja anaven tercers, amb Croàcia amenaçant-los la plaça de podi. Els últims 500 metres van ser els que no només els van servir per assegurar-se el podi, sinó que per algun moment van arribar a qüestionar el triomf del bot francès, destacat des que s’havia situat primer.

Els subcampions d’Europa i del món tanquen el seu primer any junts havent guanyat també el bronze en les copes del món a Belgrad i a Lucerna. A Suïssa, Croàcia es va endur el triomf, amb Austràlia segona per 46 centèsimes respecte al bot estatal.

PROGRESSIÓ

6:10.52 és el seu millor temps en tot el campionat i suposa el quart podi aquest 2022
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)