Còrfbol

El Barcelona KC, segon, i el Platja d’Aro, quart, eliminats en la Champions

El Barcelona KC, segon, i el Platja d’Aro KC, quart de vuit equips, no va classificar-se aquest cap de setmana a Lisboa per a la segona eliminatòria de la Champions de còrfbol. el conjunt barceloní va jugar la final d’aquest classificatori i va fregar la classificació.

Malauradament, la final no es va decantar a favor dels barcelonins, i el club alemany del TuS Schildgen va controlar en tot moment aquest decisiu partit (18-9) que li dona accés a continuar en aquesta nova competició europeu de clubs. La fase va constar de dos grups i els dos clubs catalans, que van obtenir bons resultats, es van creuar en les semifinals –el Barcelona va ser primer del grup B i el platja d’aro segon de l’A–, i es van imposar els barcelonins per 13-20.

Després d’aquests resultats, només queda un equip català en competició, l’actual campió de lliga, el CK Vallparadís, que ja tenia garantida l’accés directe a aquesta segona fase que es disputarà al novembre a la República Txeca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)