Halterofília

La catalana Montse Alcoba, plata en l’europeu paralímpic de Geòrgia

Montse Alcoba (Sabadell 1981) s’ha penjat aquest dilluns la medalla de plata a l’europeu d’halterofília paralímpica que es disputa a Geòrgia amb un millor aixecament de 101 quilos a la categoria de -79.

L’esportista catalana, que va arribar a Geòrgia avalada pels 115 quilos que va aconseguir aixecar aquest any i que la converteixen en l’única dona de l’Estat que ha aconseguit assolir aquest registre, va fer un primer intent vàlid de 101 quilos i dos nuls de 109 per pujar al segon calaix del podi. La guanyadora de l’Europeu va ser la francesa Souhad Ghazouni, amb 125 quilos, i el bronze se’l va endur la grega Christina Pavitsou amb 78.

Alhora que l’europeu es va disputar també l’Open Internacional, en què Montse va aconseguir una altra medalla, en aquest cas de bronze, en ser superada per l’esportista de Turkmenistan Mayagozel Ekeveva amb 106 quilos. Alcoba, amb discapacitat física, suma aquesta medalla al diploma aconseguit el 2021 als Jocs Paralímpics de Tòquio i a la plata a l’europeu de França del 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)