Pàdel

Ari i Paula, ratxa de números 1

Pàdel. La catalana i l’extremenya travessen el seu millor moment amb disset victòries seguides i quatre títols i s’han enfilat per primera vegada al capdamunt del rànquing del WPT, desbancant les fins ara intocables Salazar-Triay

El títol assolit en l’Estrella Damm Madrid Master, els tornejos de major graduació, ha acabat d’empènyer la reusenca Ari Sánchez (Reus 1997) i l’extremenya Paula Josemaría (Moraleja 1996) al capdamunt del pàdel mundial, desbancant del número 1 una parella que sembla intocable: la madrilenya Alejandra Salazar i la menorquina Gemma Triay. Ari i Paula han guanyat els darrers quatre tornejos seguits –set durant la temporada en dotze finals– i tenen disset victòries consecutives, una ratxa brutal que les ha permès de girar la truita en la seva segona temporada juntes. El fet d’haver guanyat dos dels tres tornejos de la categoria master disputats fins ara, que atorguen 1700 punts a cada una de les vencedores en comptes del 1.000 punts del tornejos Open, les ha acabat d’empènyer al cim. Tenen 15.315 punts cadascuna. Salazar i Triay n’acumulen 13.635. També són les millors en la Race 2022, el rànquing de punts nets del curs que determina les parelles que jugaran el Masters final, que enguany torna a Barcelona, del 15 al 18 de desembre. Sense temps per a l’autocomplaença, el circuit mundial aterra a Amsterdam, on buscaran el seu cinquè títol seguit perseverant en el joc brillant, complementari i sòlid, amb molts de sacrificis defensius quan ha estat necessari, que les ha dut al capdamunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)