Reacciona i és el líder invicte

Handbol. Lliga de campions. El Barça ha de treballar força per superar un Celje que en la segona meitat es va situar amb un gol d’avantatge. Dika Mem destaca en atac, amb deu gols

Barça 38 Celje 30

BARÇA:Gonzalo Pérez de Vargas (Nielsen), Janc (1), Mem (10), Fábregas (3), Thiagus Petrus (1), N’ Guessan (3) i Wanne (7) –set inicia–; Cindric (1), Carlsbogard (1), Melvyn Richardson (3), Ariño, Aleix Gómez (4, 2p) Lángaro (3), Frade (1) i Makuc.CELJE PIVOVARNA LASKO:Belkaided (Gaberek), Gal Marguc (6), Mlakar (1), Zabic (2), Ivankovic (7), Strmljan (1) i Macej (3) –set inicial–; Vlah (6, 1p),Suholeznik (2), Martinovic (1), Muhovic, Mitja Janc (1), Antonijevic i Knez.PARCIALS CADA CINC MINUTS:4-2, 9-4, 11-8, 14-11, 15-13, 19-15 (descans), 22-19, 24-23, 26-26, 30-27, 34-28 i 38-30.ÀRBITRES:K. Erdogan i I. Özdeniz (Turquia). Van excloure Mem, Janc i Wanne pel Barça, i Ivankovic, Suholezkik, Zabic, Maklar i Mazej, amb targeta vermella, pel Celje.

El Barça va haver de treballar força, sobretot en els darrers quinze minuts, per superar el Celje Pivovarna Lasko i guanyar per 38-30 en la tercera jornada de la lliga de campions. Amb aquesta victòria el conjunt blaugrana és l’únic equip del seu grup B que continua invicte, ja que en aquesta jornada l’Aalborg va perdre per 28-30 contra el Kielce. El Barça s’ha situat líder en solitari del grup B, i juntament amb el Veszprém, que és el primer del grup A, són els únics que no han perdut després de les tres primeres jornades.

El Barça va encarar bé el partit, però se li va complicar en la segona meitat i els eslovens es van situar a davant (26-27) a falta de quinze minuts. La gran reacció blaugrana va arribar en el tram final del partit i després d’un temps mort del tècnic Carlos Ortega que va revifar els seus jugadors. Dika Mem va agafar el pes de l’equip en atac i va acabar el partit amb deu gols. El Barça va dominar completament, i va aconseguir un parcial final d’12-2, que el va portar a la victòria.

Els blaugrana van intentar agafar avantatge des de l’inici i en el minut 9 ja es van situar amb cinc gols de marge (9-4). El conjunt eslovè va saber tallar aquesta progressió, i amb encert en atac i una defensa consistent es va mantenir a tres i quatre gols per sota. En el minut 24 es van apropar a només dos gols (15-13) i van disposar d’un atac per situar-se a un. El Barça va posar un punt més d’intensitat en defensa i va tornar a marxar de cinc gols a un minut del descans (19-14) i es va arribar a la mitja part amb 19-15.

En l’inici de la segona meitat els blaugrana es van tornar a situar amb cinc gols de marge (21-16), però el Celje va saber combinar les imprecisions del Barça amb la millora del seu joc i es va situar a davant (24-25) en el minut 41. Els eslovens es van mantenir en el partit fins al 26-27 a quinze minuts del final, però llavors va arribar la gran reacció del Barça. Un parcial de 5-0 (31-27) va tornar a distanciar els blaugrana de quatre gols, i a partir d’aquí ja no es van aturar. Van arribar a la seva màxima diferència de nou gols a dos minuts del final (38-29) i es van emportar la victòria per 38-30.

Bàsicament hem millorat la defensa i Dika ha dit aquí estic jo i hem aprofitat les ocasions per ell