Waterpolo

L’empat desapareixerà de la lliga

Els partits que acabin en taules es resoldran des de la tanda de penals. La victòria atorgarà dos punts i la derrota, un. El VAR s’aplicarà en els ‘play-off’ al títol i en les copes

La desaparició de l’empat i l’aplicació del VAR en els partits del play-off pel títol, també a la copa del rei i de la reina, són les principals novetats amb vista a la pròxima edició de la lliga de divisió d’honor de waterpolo, que s’han presentat aquest migdia al Museu Olímpic de Barcelona. El campionat, que començarà el 15 d’octubre amb dotze equips masculins i dotze més de femenins, modificarà el sistema de puntuació amb dos punts per al guanyador i un per al perdedor. El guanyador dels partits que acabin en empat durant el temps reglamentari es resoldrà en la tanda de penals. Els defensors del títol són el CN Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell. Durant l’acte també s’ha presentat la nova Oficina de la Lliga (LENWaterpolo), que a partir de tres eixos, la sostenibilitat, la igualtat de gènere i la salut, té com a principals objectius donar més visibilitat i buscar recursos per a la promoció i la professionalització de la competició.

Abans de l’inici de la lliga es disputarà la supercopa d’Espanya femenina, el 12 d’octubre a Mataró entre l’equip amfitrió i el CN Sabadell. La supercopa masculina es disputarà el 22 d’octubre a Sabadell, entre l’equip de Quim Colet i el CN Atlètic Barceloneta.

Álvaro Granados i Anni Espar, jugadors més valuosos de la lliga

Durant l’acte s’ha lliurat els guardons als jugadors més destacats del curs passat. El reconeixement als jugadors més valuosos de la lliga ha estat per a Álvaro Granados (CN Atlètic Barceloneta), absent en l’acte perquè ha fitxat pel Novi Beograd, i Anni Espar (CN Mataró). El de màxims golejadors se l’han repartit Judith Forca (CN Sabadell, 69) i Niko Paul (CN Sant Andreu, 59), ara en les files del Barceloneta, i el de millors porters ha estat per a Unai Aguirre (Atlètic Barceloneta) i Laura Ester (CN Sabadell).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)