El Barça sentencia el Bidasoa (39-28) a la mitja part

L’equip blaugrana ja dominava el seu rival de 10 gols (21-11) en el primer temps

El Barça ha golejat a pler el Bidasoa Irun (39-28), un dels equip capdavanters de la lliga Asobal però que avui ha estat molt lluny de la seva millor versió. El conjunt de Carlos Ortega ha deixat el partit sentenciat al descans (21-11) i els de Jacobo Cuétara han començat a pensar en el decisiu duel de dimarts contra el Kolstad noruec, en què defensarà 3 gols de l’anada (30-27). El jove pivot Artur Parera, amb 5 gols sense errada, ha estat el màxim golejador, juntament amb els habituals Aleix Gómez i Dika Mem.

L’equip blaugrana ha pres la iniciativa des de l’inici, amb Tim N’Guessan i Aleix Gómez especialment inspirats. El joc d’atac s’imposava a les defenses i el Bidasoa responia a l’intercanvi de gols. El conjunt de Carlos Ortega ha elevat el llistó en la rereguarda i amb les aturades d’Emil Nielsen (7), i les pèrdues de pilota rivals, ha deixat la victòria encarrilada amb un parcial de 11-3 en els últims 16 minuts. Thiagus Petrus (3) i Artur Parera (2) s’han afegit al festival golejador dels blaugrana just abans del decans (21-11).

En la segona meitat el partit no ha tingut més història i el Barça ha anat ampliant la renda fins al final.