Handbol

El Fraikin Granollers marca el ritme contra el Cisne (29-35)

L’equip vallesà segella la quarta victòria i consolida el seu segon lloc a la lliga Asobal

El Fraikin BM Granollers ha segellat una victòria treballada a la pista del Cisne (29-35) i consolida el seu segon lloc a la lliga Asobal. L’equip vallesà ha portat tota l’estona la iniciativa, però el coratjós conjunt de Pontevedra no ha desconnectat mai del partit i ha tingut possibilitats de remuntada fins gairebé els últims minuts. Els màxims golejadors del Granollers han estat Esteban Salinas (8), Pol Valera (7) i Faruk Yusuf (5).

Imprimint un alt ritme de joc i ràpides transicions, l’equip vallesà no ha tardat a marcar territori i obrir forat en el resultat (3-6). El conjunt d’Antonio Rama ha tingut el domini durant tota la primera part i si no ha arribat al descans amb una diferència més folgada (14-17) ha estat per la gran actuació del porter local Kilian Ramírez, que ha tancat els primers 30 minuts de joc amb 10 aturades i un percentatge del 40%.

Després de la represa, les canonades de Faruk Yusuf i l’efectivitat d’Esteban Salinas des de la segona línia han eixamplat el domini vallesà, que ha obtingut una màxima renda de 6 gols després d’una diana de Pol Valera (18-24). El tècnic local Javier Márquez ha demanat temps mort i el seu equip ha reaccionat. Ha elevat el nivell defensiu i amb l’encert en el llançament exterior d’Ocaña i des dels 7 metres de Furtado ha retallat les diferències fins a un inquietant 25-27. Antonio Rama també havia cridat a l’ordre els seus jugadors i amb Valera i Salinas al comandament han tallat la remuntada gallega per assegurar-se un nou triomf a la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)