Waterpolo

El CN Barcelona exercirà d’amfitrió de la fase classificatòria de la Champions

Es disputarà a la Nova Escullera entre el 13 i el 16 d’octubre i els dos primers del grup accediran a l’eliminatòria prèvia a la lligueta. Els seus rivals seran el CN Noissy Li Sec francès, el CSM Oradea romanès, el Jadran Herceg Novi montenegrí i el Vitòria Guimaraes portuguès

El CN Noissy Li Sec francès, el CSM Oradea romanès, el Jadran Herceg Novi montenegrí i el Vitòria Guimaraes portuguès seran els rivals del CN Barcelona en el grup B de la segona fase classificatòria de la Lliga de Campions, que es disputarà del 13 al 16 d’octubre a la piscina de la Nova Escullera. Els conjunt cenebista debutarà en la màxima competició continental de clubs aquesta temporada jugant a la seva piscina, amb l’objectiu d’acabar entre els dos primers i jugar així els quarts de final, última eliminatòria classificatòria abans de la fase de grups, on ja hi tenen plaça reservfada el Zodiac CN Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell.

Els dos primers classificats de cadascun dels quatre grups passaran a quarts de final, amb eliminatòries d’anada i tornada. El CN Barcelona ja va jugar els quarts de final la passada temporada, caient davant l’AN Brescia. Ara tindrà com a rivals més forts per accedir a la següent frase el Jadran Herceg Novi, un clàssic de la fase de grups, i el CSM Oradea. Els dos primers classificats del grup passaran a l’última fase classificatòria, mentre que el tercer i quart classificats disputaran l’Eurocup.

Pel que fa a la resta de grups, en l’A, amb seu a Split (Croàcia), jugaran el VK Sabac serbi, el Jadran Split croat, el Vasas Budapest hongarès, el RN Savona italià i el Steaua Bucarest romanès. El grup C, amb seu en Kotor (Montenegro), tindrà com a equips l’OSC Budapest hongarès, el Vouliagmeni grec, el Tourcoing Lille francès i el Primorac Kotor montenegrí. Finalment, en el grup D, amb seu a Atenes, jugaran l’AN Brescia, el Duisburg alemany, el Mladost Zagreb croat, el Panionios grec i el Zaibas lituà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)