Handbol

El Fraikin Granollers, en el mateix grup que l’Skjern danès i l’Sporting de Portugal

Els altres rivals del conjunt vallesà a la Lliga europa seran el el Balatonfüredi hongarès, el Nexe croat i l’Alpla Hard austríac

El Fraikin BM Granollers ha quedat enquadrat en el grup C de la Lliga europea i tindrà com a rivals a l’Skjern danès, el Balatonfüredi hongarès, l’Sporting de Portugal, el Nexe croat i l’Alpla Hard austríac. El conjunt vallesà es pot considerar com afortunat vista la configuració d’altres grups com l’A, on coincideixen equips com el Benfica, vigent campió, el Montpeller, el Göppingen alemany o el Kadetten Schaffhausen suís. A tall anecdòtic, el Granollers se les heurà amb l’Sporting, on hi milita el granollerí Mamadou Gassama, a més del gironí Natan Suárez, i altres exjugadors de la lliga Asobal com Leo Maciel, un dels porters del Barça el curs passat, Carlos Ruesga o el valencià Josep Folqués.

La fase de grups es disputarà del dimarts 25 d’octubre al 28 de febrer, i a partir del 21 de març es jugarà l’eliminatòria de vuitens de final, amb els quatre primers classificats de cada grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)