Handbol

El Granollers esquiva els rivals més qualificats

Handbol. Lliga europea. L’Skjern danès, el Balatonfüredi hongarès, l’Sporting de Portugal, el Nexe croat i l’Alpla austríac, companys en la fase de grups

L’Skjern danès, el Balatonfüredi hongarès, l’Sporting de Portugal, el Nexe croat i l’Alpla Hard austríac seran els companys de viatge del Fraikin BM Granollers en la fase de grups (B) de la Lliga europea després del sorteig que es va efectuar ahir al matí a Viena. Un sorteig que es pot qualificar de benèvol, si es té en compte que el conjunt vallesà, subcampió de la lliga Asobal, ha esquivat rivals com el Benfica, vigent campió de la segona competició europea, els poderosos conjunts alemanys com ara el Flensburg-Handewitt, el Füchse de Berlín i el Frish Auf Göppingen, o els francesos del Montpeller i el PAUC.

El tècnic Antonio Rama també es dona per satisfet: “Ens hem salvat del que semblava més difícil, que era tenir un equip alemany i un de francès en el grup. Potser és dels grups més igualats, no hi ha cap equip que sobresurti per sobre dels altres, potser l’Sporting de Portugal, ni tampoc cap que sobresurti per baix. Tots els rivals són complicats, encara que, dels que podien tocar, són dels que et permeten somiar a poder guanyar partits. No vull aventurar-me a parlar d’objectius ni en quina posició podem quedar; no obstant això, crec que estem en un grup que ens fa la sensació que podem lluitar-hi.” La fase de grups es disputarà del 24 d’octubre al 28 de febrer i els quatre primers accediran a l’eliminatòria dels vuitens de final.

Mentre espera l’estrena europea, el Granollers afronta avui la sisena jornada de l’Asobal contra el Sinfín (20 h), en un matx en què posarà a prova el seu segon lloc en la classificació.

LES REACCIONS

Ens hem salvat del que semblava més difícil, que era tenir un equip alemany i un de francès en el mateix grup que nosaltres
Tenim la sensació que potser estem en un dels grups més igualats, però que podem lluitar-hi
Antonio Rama
ENTRENADOR DEL fraikin BM granollers
Grup A
SL Benfica (Portugal)
Kadetten Schaffhausen (Suïssa)
Tatran Presov (Eslovàquia)
Frisch Auf Göppingen (Alemanya)
Montpeller (França)
Fejer BAL Veszprém (Hongria)
Grup B
PAUC Handball (França)
Ystads IF HF (Suècia)
Valur (Islàndia)
Flensburg-Handewitt (Alemanya)
TM Benidorm (País Valencià)
Ferencvàros (Hongria)
Grup C
Skern Handbold (Dinamarca)
Fraikin BM Granollers (Catalunya)
Balatonfüredi KSE (Hongria)
Sporting CP (Portugal)
RK Nexe (Croàcia)
Alpla HC Hard (Àustria)
Grup D
Füchse Berlín (Alemanya)
Eurofarm Pelister (Macedònia)
HC Motor (Ucraïna)
Bidasoa Irún (País Basc)
Skanderborg-Aarhus (Dinamarca)
Aguas Santas Milaneza (Portugal)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)