Natació

Llarga vida al Circuit Català de Trofeus

Els millors del curs passat són Sergio de Celis, Lidón Muñoz i Marcos Gil, i el 20 de novembre arrenca una nova edició a Manresa

La presentació d’una nova edició del Circuit Català de Trofeus de Natació ha servit per premiar els primers classificats de la temporada passada i per començar a escalfar motors per al nou curs, que s’obrirà el 20 de novembre amb el Trofeu Fèlix Serra Santamans, a les Piscines Municipals Manel Estiarte i Duocastella. Per primer cop la classificació ha estat mixta i el primer premi ha correspost al velocista mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis, que ja havia estat el millor la temporada anterior. De Celis (838 i 832 punts) s’havia imposat per escàs marge a una altra velocista, en aquest cas la castellonenca del CN Sant Andreu Lidón Muñoz. Marcos Gil (CN Sabadell) ha completat les places d’honor, tot i que han tingut premi els 25 primers del rànquing. El circuit disposava d’una dotació econòmica de 24.000 euros, repartits entre els 25 millors.

Després de la cita manresana, el circuit no es reprendrà fins l’any vinent amb el Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach, que com en altres edicions coincidirà amb el Campionat de Catalunya Open (del 3 al 5 de febrer). Les altres cinc proves del calendari són: el Gran Prix Internacional Sant Andreu-Trofeu Alejandro López (18-19 de febrer), el Gran Prix Internacional CN Sabadell-Memorial Paulus Wildeboer (11-12 de març); el Trofeu Sant Jordi-Memorial Joan Ferri, al CE Mediterrani (22 d’abril); el Trofeu Ciutat de l’Hospitalet (28 de maig); i el Trofeu Ciutat de Mataró-Campionat de Catalunya júnior Open (7-9 de juliol).

Josep March, representant territorial de l’Esport a Barcelona, ha remarcat que des de la Generalitat es continuaria donant suport a aquest circuit de gran tradició, amb 22 anys d’història. En aquest sentit, el president de la Federació Catalana de Natació Ramon Bosch ha constatat el gran arrelament d’aquests trofeus, tant en els set clubs organitzadors com en les ciutats que els acull. El circuit també rep el suport de la Diputació de Barcelona, de l’Ajuntament de la capital catalana i té el patrocini de DS Disseny Sport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)