Tennis

Djokovic ja ha demanat permís per entrar a Austràlia i jugar el primer gran eslam de l’any

S’ha de disputar del 16 al 29 de gener del 2023

Novak Djkovic ja ha demanat permís per poder entrar a Austràlia i jugar el primer gran eslam de l’any, l’Obert d’Austràlia que es disputarà del 16 al 29 de gener del 2023. El serbi, actual número 7 del món, no va disputar aquest torneig l’any passat, tot i que ja estava a Melbourne perquè no estava vacunat contra la Covid-19. Després d’una gran polèmica i passar pel jutjat, va ser deportat. Djokovic Tampoc va poder disputar l’Obert dels Estats Units per la seva negativa a vacunar-se, mentre que va guanyar Wimbledon i va arribar als quarts de final a Roland Garros en aquest 2022.

El serbi està disputant l’obert d’Astana a Kazakhstan i ja s’ha classificat pels quarts de final al derrotar per 6-3 i 6-1 el neerlandès Botic van de Zandschulp. El rus Daniïl Medvédev, que va eliminar AlbertRamos, també ha passat a quarts al vèncer per 6-3 i 6-2 el finlandès Emil Ruusuvuori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)