Tennis

Granollers i Zeballos cauen derrotats en la semifinal de dobles de l’ATP 500 d’Astana

El barceloní i l’argentí han perdut per 6-3, 6-7 (4) i 7-10

Marcel Granollers i Horacio Zeballos han perdut la semifinal de dobles de l’ATP 500 d’Astana, al Kazakhstan contra els croats Nikola Mektic i Mate Pavic, segons favorits, per 6-3, 6-7 (4) i 7-10. El barceloní i l’argentí, tercer favorits, no s’han pogut classificar per la final després de 1h44 de partit. En el primer set s’han avançat amb un break en el sisè joc, però en el segon la igualtat ha estat manifesta, ningú ha pogut trencar el servei del seu rival i els croats s’han imposat en el tie-break. En el super tie-break que ha decidit la victòria Granollers i Zeballos s’han avançat amb un 7-5, però han cedit cinc punts seguits i han acabat perdent i s’han quedat sense final.

Marcel Granollers i Horacio Zeballos ocupen la cinquena posició en la cursa cap a Torí per disputar el Masters i una victòria hagués estat un pas important, ja que els seus rivals en la semifinal són els quarts classificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)