L’Assolim Mataró guanya la seva tercera supercopa d’Espanya en una ajustada final

Derrota per 9-10 l’Astralpool Sabadell

L’Assolim Mataró ha guanyat la seva tercera supercopa d’Espanya al derrotar en una ajustada final l’Astralpool Sabadell per un mínim 9-10 (2-4, 4-2, 2-2 i 1-2). El conjunt mataroní ha revalidat el títol que ja va aconseguir l’any passat i s’ha refet d’haver perdut la final de la copa Catalunya contra el mateix rival fa deu dies. Pel Mataró Rita Keszthelyi i Simone van de Kraats han marcat tres gols cada un, i pel Sabadell n’ha fet tres Bea Ortíz. Ha estat escollida millor portera Elena Sánchez, del Mataró, i el MVP també ha estat per una jugadora mataronina, Rita Keszthelyi.

El Mataró ha estat el que ha inaugurat el marcador i s’ha avançat per un 0-2 i s’ha mantingut per davant durant tot el primer quart. El Sabadell s’ha situat a un gol a sis segons del final del primer període, però les mataronines han fet el 2-4 a un segon per acabar. En l’inici del segon quart el Sabadell ha dominat completament i ha fet un parcial de 3-0 que l’ha posat per davant en el marcador(5-4). Les mataronines s’ha refet del mal inicia i han aconseguit arribar al descans amb un empat (6-6).

El tercer quart s’ha iniciat amb un penal transformat per cada equip, i tot seguit les sabadellenques s’han tornat a posar per davant (8-7), i al final del període s’ha tornat a arribar amb un empat (8-8). En els darrers vuit minuts l’emoció i l’incertesa s’ha mantingut fins el final. Les mataronines s’han tornat a avançat i les sabadellenques han tornat a empatar. Rita Keszthelyi ha fet el 9-10 a més de tres minuts del final i cada equip ha tingut ocasions clares de gol. El darrer atac el Sabadell l’ha fet amb superioritat, amb la seva portera, però la defensa del Mataró ha bloquejat la rematada i s’ha emportat la victòria i el títol.