Handbol

El Fraikin Granollers i el Barça Atlètic ja tenen rivals en la segona eliminatòria de la copa del rei

El Barça, el campió, està exempt fins a la fase final

El Fraikin Granollers i el Barça Atlètic ja coneixen els seus rivals en la segona eliminatòria de la copa del rei que es disputarà a partit únic el dimecres 9 de novembre. El conjunt vallesà ha quedat emparellat amb el Viveros Herol Nava de la divisió d’honor plata i jugarà a la pista del conjunt segovià. El segon equip blaugrana, també d’aquesta segona categoria estatal, jugarà a casa contra el Logroño la Rioja de la lliga Asobal.

El Barça, com a campió, i el Sinfín com a organitzador, estan exempts fins a la fase final que es jugarà del 5 al 7 de maig. La resta de les eliminatòries enfrontaran a: Fertiberia Puerto Sagunto - Helvetia Anaitasuna; Club Cisne-Ángel Ximénez Puente Genil; Unión Financiera-Frigoríficos del Morrazo; Alarcos Ciudad Real-Recoletas At. Valladolid; TROPS Málaga-Bidasoa Irun; Trasmapi Eivissa-Bathco Torrelavega; CÍVITAS Guadalajara-Benidorm; Alcobendas-Bada Huesca; Los Dólmenes Antequera-REBI Cuenca i Valinox Novás-ABANCA Ademar León.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)