El CN Terrassa perd contra el Valis (10-11) i es complica la continuïtat en l’Euro Cup

Al matí havia superat còmodament els amfitrions del Trigla Kranj (3-14) i el cap de setmana s’enfrontarà al dos grans favorits el Palerm (dissabte) i l’Estrasburg (diumenge)

El CN Terrassa, que al matí havia superat còmodament el Trigla Kranj local (3-14), ha perdut per la mínima aquesta tarda contra el VK Valis serbi (10-11), i es complica l’accés a la següent fase de l’Euro Cup. L’equip de Dídac Cobacho s’ha d’enfrontar el cap de setmana als dos equips teòricament més potents del grup, el Telimar Palerm (demà a les 20.20 h) i l’Estrasburg (diumenge a les 13.20 h). Els quatre primers de grup accedeixen a la fase següent, i el cinquè i el sisè jugaran la Challenger Cup, un torneig de nova creació

El matx no ha començat bé per als terrassencs. L’equip serbi ha arrencat més inspirat i ha obert una primera escletxa. Baucalo ha avançat el Valis només començar. Delgado, el més clarivident de cara a porteria, ha empatat poc després. Els serbis, de la mà de l’esquerrà Sofranac, han encadenat un parcial de 0 a 2 (1-3). La diferència s’ha mantingut fins al final del quart després que Kovacevic contrarestés la diana prèvia de Delgado. El panorama no ha millorat en el segon període. Radanovic, de penal, ha ampliat el marge als tres minuts de joc. Posteriorment, Obradovic ha batut Motos i ha situat un preocupant 2 a 6. En el darrer minut del quart, Sánchez ha culminat una acció en home de més des dels dos metres per apropar els egarencs.

A la represa, el matx ha canviat com un mitjó. Els de Dídac Cobacho han signat una remuntada esplèndida que els ha permès empatar el partit amb encara un període per davant. Durant el primer tram del tercer quart, el partit ha esdevingut un estira-i-arronsa. Cada intent egarenc d’aproximació rebia un gol serbi com a resposta. La dinàmica ha variat en els darrers minuts de període. El CN Terrassa ha encadenat un parcial de 3 a 0 que l’ha col·locat de ple en la lluita pel triomf. Delgado, de penal, De Lera i Flores, en superioritat numèrica, n’han estat els artífexs (8-8). Els últims vuit minuts han resultat molt emocionants. Només començar, Flores ha situat els egarencs per davant per primer cop durant el partit amb un tir des del lateral dret. El Valis, no obstant, ha reaccionat ràpidament amb dues dianes consecutives a càrrec d’Obradovic i Bursac que li han proporcionant novament la iniciativa (9-10). Flores, en ratxa en aquest tram del matx, ha empatat a 10 a menys de quatre minuts per a la botzina, però Obradovic ha repetit tot seguit per avançar els serbis. El CN Terrassa ho ha intentat fins al final sense èxit. En la darrera acció, el porter Motos s’ha sumat a l’atac, però l’empat no ha arribat.

Victòria àmplia

El partit del matí no ha tingut gaire història. Després d’un primer quart anivellat contra el Kranj eslovè (1-2), el conjunt de Dídac Cobacho ha posat la directa i s’ha emportat els altres parcials amb molta contundència (0-4, 2-5 i 0-3). Els golejadors de l’equip terrassenc han estat Jordi Chico (3), Adrià Delgado (2), Daniel Díaz (2), Víctor Flores (2), Matthew Wilson (2), Fran Sánchez (1), Ricard Alarcón (1) i Rubèn de Lera (1).