Atletisme

Maria Vicente passarà per la sala d’operacions

L’heptatleta de l’Hospitalet de Llobregat vol posar fi a la lesió al recte del quàdriceps que la van martiritzar el curs passat

Maria Vicente passarà els pròxims dies per la sala d’operacions per posar fi a la lesió al recte del quàdriceps que la va martiritzar el curs passat, segons ha explicat ella mateixa a través de les xarxes. “Des de la meva tornada de l’europeu de Munic el meu dia a dia ha estat una odissea de pensaments, viatges, consultes mèdiques i preses de decisions molt importants amb vista al futur de la meva carrera esportiva. A dia d’avui ja puc dir-vos que tot és a punt i organitzat per tornar a la pista, no aviat, però sí de la millor manera possible. D’aquí a uns dies passaré pel quiròfan per solucionar la lesió al recte del quàdriceps que vaig patir el mes de març”, explica l’heptatleta de l’Hospitalet de Llobregat, de 21 anys. Per culpa d’aquesta lesió, Vicente es va perdre el mundial en pista coberta de Belgrad, el de l’aire lliure d’Oregon i es va retirar després de fer tres nuls en el concurs de llargada de l’heptatló de l’europeu de Munic.

L’objectiu és estar plenament recuperada amb vista al mundial de Budapest (del 19 al 27 d’agost), la gran cita del curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)