Tennis

Badosa perd en els quarts de San Diego i perilla la seva classificació per les WTA Finals

L’empordanesa és derrotada per Collins per 7-6 (5) i 6-4, i baixarà al novè lloc del rànquing

Paula Badosa ha estat derrotada en els quarts de final del WTA 500 de San Diego i continua sense poder encadenar un parell de victòries. L’empordanesa, quarta del rànquing mundial i segona favorita, ha perdut per 7-6 (5) i 6-4 contra la nord-americana Danielle Collins, 19a del món, en dues hores d’un partit molt disputat. Paula Badosa era molt conscient de l’importància del partit i al final del segon set ha arribat a llançar la raqueta a terra per la seva frustació.

Amb aquesta derrota la jugadora de Begur baixarà fina a la novena posició del rànquing mundial en la llista de dilluns i també s’ha complicat molt poder disputar les WTA Finals, on competiran les vuit millors jugadores de la temporada. Actualment ocupa la dotzena plaça en aquesta cursa i la seva darrera opció passa pel Masters 1000 de Guadalajara (Mèxic) de la setmana vinent.

Malgrat la derrota Paula Badosa ha lluitat durant tot el partit. Només ha cedit en el tie-break en el primer set, després de remuntar un 4-1 i situar-se 5-6 i servei. En la segona mànega ha tingut un parell de boles per forçar el 5-5, però ha acabat cedint per 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)