Futbol sala

L’Industrias més efectiu suma el segon triomf consecutiu a costa del Betis (3-7)

L’Industrias Santa Coloma ha ofert la seva versió més efectiva i pragmàtica per sumar la segona victòria consecutiva a costa del Real Betis (3-7), que el catapulta fins a la zona noble de primera divisió. Els golejadors del conjunt de Xavi Closas han estat: Víctor Ramos (14’), Nil (17’ i 18’), Cardona (20’), Povill (37’), Khalid (37’) i Verdejo (40’).

El conjunt colomenc s’ha vist sorprès per l’empenta inicial de l’equip sevillà, que només ha necessitat 17 segons per veure porteria en una jugada de manual rubricada per Eric Pérez. L’Industrias ha reaccionat bé al cop, sobretot amb la sortida de David Peña, que ha revolucionat el joc. Bernat Povill ha tingut una gran oportunitat, frustrada entre el porter Nicolás Sarmiento i el travesser. Però l’empat ha arribat per un cop de cap del jove Víctor Ramos (14’), que ha guanyat l’esquena a la defensa rival i ha superat per alt la sortida en fals del porter del Betis. El gol de l’ala de 18 anys, el primer que aconsegueix a primera divisió, arribava just quan el conjunt local tornava a pressionar de valent. L’Industrias ha tret petroli de la irregularitat del porter local en una primera part que ha embogit en els últims minuts. Nil ha aprofitat un mal rebuig d’una falta de Sarmiento per capgirar el resultat (17’) i al minut següent ha marcat el tercer en una falta indirecta. Un xut creuat de Nil, que ha desviat Eric Pérez, escurçava distàncies per al Betis. Però l’Industrias encara ha tingut temps per anotar el quart després que Cardona (19’) li pispés la cartera a Piqueras.

Després de la represa, l’equip de Xavi Closas s’ha mostrat molt sòlid en defensa, sense fer concessions al conjunt verd-i-blanc i sense prendre riscos innecessaris en atac. Gairebé tot el perill local arribava de les botes d’Eric Pérez. Borja Puerta ha resultat providencial aturant un doble penal a Piqueras, just abans que el Betis apostés pel porter jugador, a 4 minuts pel final. Però l’equip català ha continuat ferm en la rereguarda i Bernat Povill i Khalid han sentenciat a porteria buida. Encara hi hagut temps perquè Lin (39’) escurcés diferències i perquè Verdejo marqués el setè de doble penal, després d’una vermella directa al veterà jugador del Betis.