Més esport

Ucraïna brilla en ball esportiu en la II Setmana Catalana de l’Esport

La parella ucraïnesa formada per Earle Williamson i Veronika Myshko s’ha tornat a imposar als seus rivals, com va fer dissabte, en la segona gala internacional de ball esportiu que s’ha fet a Platja d’Aro dins de la II Setmana Catalana de l’Esport. El duo català, integrat en aquesta ocasió per David Merenguer i Diana Proskurina, ha estat segon, i la parella d’Estònia ha completat el podi. Merenguer i Proskurina també s’han endut la victòria al campionat de Catalunya en categoria adult en ball llatí.

Lles de Cerdanya ha acollit la prova d’esquí de rodes que ha comptat amb la participació de 80 corredors. S’han disputat un total de tres curses en la modalitat de distance mass start de tres, set i dotze quilòmetres, amb arribada conjunta, enmig d’un gran ambient, a Cap del Rec. Els guanyadors absoluts dels campionats de Catalunya que s’han celebrat en la jornada de diumenge i dissabte en la modalitat d’uphill finisher a Aransa han estat Josep Molins en categoria masculina i Martina Miquel en categoria femenina.

Can Cuyàs 1 s’ha proclamat campió de Catalunya Interclubs Boys/Girls 2022 - Memorial Pere Cuatrecasas, al confirmar la seva victòria després de dues jornades de competició al RCG Cerdaña. Un total de 12 equips pertanyents a 11 clubs –Can Cuyàs presentava dos equips–; van prendre part a la competició oficial, en dues jornades de joc diferenciades, tres fourballs el dissabte i partits individuals el diumenge. A títol individual, al concurs de drive, victòria per a Eric Díaz i Carlota Carmona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)