Futbol sala

L’Industrias suma la seva tercera victòria consecutiva i puja al tercer lloc

Supera el Xota per 3-2 en un partit molt disputat i emocionant

L’Industrias Santa Coloma ha guanyat el seu tercer partit de lliga de manera consecutiva i ha pujat fins a la tercera posició de la classificació. El conjunt colomenc ha superat per un ajustat 3-2 el Xota en un partit molt disputant i emocionant. En la primera meitat cap dels dos equips ha transformat en gol les seves ocasions, 0-0 al descans. En la segona meitat Uri Santos ha avançat als colomencs, però l’empat ha arribat dos minuts després. David Peña ha tornat a avançar al conjunt local i Àlex Verdejo ha fet el 3-1 a quatre minuts del final. El Xota ha marcat el 3-2 i ha atacat sense porter buscant l’empat, però el porter Mario Almagro ha realitzat un parell de grans aturades i ha mantingut l’avantatge i el triomf.