Waterpolo

El Barceloneta acaba doblegant el Sabadell

Waterpolo. L’equip mariner va sempre a remolc però remunta el vol en el darrer quart i aixeca la seva dissetena supercopa d’Espanya a Can Llong

At. Barceloneta 8 CN Sabadell 7

ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre, Famera, Matkovic, Munárriz, De Toro, Pavillard, Fernández, Perrone, Biel, A. Bustos i Tahüll.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio, Sanahuja, Gil, Teclas, Veich, Valera, Betran, Cabanas, Averka, Banicevic, Boent i J.J. Bustos.PARCIALS:0-1, 4-3, 1-2 i 3-1.

L’Atlètic Barceloneta va guanyar ahir a Can Llong contra l’Astralpool Sabadell, l’amfitrió, per 8-7 la seva dissetena supercopa d’Espanya en un duel aferrissat en què els mariners només es van posar al davant a 1:31 del final. Bustos (Barceloneta), clau amb dos gols, va ser designat MVP.

El Sabadell es va avançar amb un gol al primer toc de Bonet en la zona de boia, assistit per Bertran. El Barceloneta va tenir un penal en el darrer segon però Lorrio va endevinar la intenció a Perrone (0-1). L’esquerrà australià Pavillard va empatar (1-1). Malgrat que el conjunt d’Elvis Fatovic va augmentar el grau d’agressivitat defensiva, el Sabadell es va avançar de nou amb un llançament de Cabanas al límit del temps. Perrone va fer el 2-2 en un contraatac marca de la casa, però Valera i Averka, pel pal curt, van esmicolar la defensa rival movent la pilota d’un costat a l’altre amb velocitat (2-4). Dues accions del jove Unai Biel van permetre als mariners reaccionar. Primer va forçar un penal que Pavillard va transformar (3-4) i després va marcar un gol en superioritat, la primera que va aprofitat el seu equip (4-4). En el tercer quart, Valera va tornar a avançar els de Quim Colet amb un llançament ràpid altre cop al primer pal, que va trobar de nou les pessigolles al porter Unai Aguirre (4-5). El seu homòleg, Edu Lorrio, heroi en el mundial, va aturar un penal a Unai Biel. Sanahuja, en canvi, el va marcar (4-6). Els locals van tenir l’ocasió de marxar de tres, però la van malbaratar i Bustos va acostar el Barceloneta (5-6).

Matkovic, rendibilitzant un servei de Perrone, va fer el 6-6. No obstant això, els de Fatovic tampoc no es van posar al davant i Cabanas va continuar fent mal (6-7). De Toro, sol, va afusellar Lorrio (7-7) a 4:15 del final i Bustos, rematant a pler una passada de Pavillard, va avançar per primer cop el Barceloneta a 1:31 (8-7). Els vallesans van desaprofitar la gran oportunitat quan Sanahuja va llançar al pal a 42 segons del final. Els barcelonins van afegir incertesa perdent la pilota amb 15 segons de decalatge, però Lorrio va avançar tot sol a correcuita i va llançar a fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)