Tennis

Fi de curs amarg per a Paula Badosa, que cau fins al dotzè lloc de la WTA

Paula Badosa ha perdut quatre posicions i ha baixat fins al dotzè lloc del rànquing WTA. Els darrers mals resultats, amb una segona part de curs molt dolenta, no li han permès seguir entre les deu millors, privilegi que tenia des que va accedir al desè lloc el novembre de 2021 cosntatant la seva progressió. El seu punt més àlgid va ser la segona posició que va lluir l’abril passat. Badosa es va acomiadar dels seus seguidors dissabte a través de les xarxes amb un escrit –en castellà i en anglès–en què agraeix el suport rebut i explica que ha intentat aprendre tant de les bones com de les males situacions que ha viscut durant el curs.

El descens més pronunciat del rànquing, però, l’ha fet la jugadora formada en el tennis català Garbiñe Muguruza, que ha perdut 44 llocs i és 57a. La campiona del la darrera edició de les WTA Finals precisament jugades a Guadalajara –Badosa va ser semifinalista–, ha fet una temporada molt fluixa. La nord-americana Jessica Pegula, campiona diumenge en el WTA 1000 de Guadalajara, puja fins al tercer lloc, rere la tunisiana Ons Jabeur i la intocable polonesa Iga Swiatek Les vuit classificades per jugar les WTA Finals de Forth Worth (Texas) del 31 d’octubre al 7 de novembre són Swiatek, Jabeur, Pegula, Gauff, Garcia, Sabalenka, Kasatkina i Sakkari. .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)