Waterpolo

El CN Barcelona remunta contra el Palerm i passa als vuitens de l’Euro Cup (11-12)

El CN Barcelona ha serrat les dents i ha guanyat a Duisburg per 11-12 (2-3, 4-2, 2-3 i 3-4) el Telimar Palermo en el tercer i últim partit del grup C de la segona fase de l’Euro Cup, un triomf que li ha permès segellar la classificació pel vuitens de final. L’equip català ha estat segon rere el Tourcoing francès.

Tret del primer quart, en què ha aixecat un 2-0 amb un parcial de 0-3, el Barcelona ha anat gairebé sempre a remolc, neutralitzant els successius marges d’un gol que han anat tenint els italians. Fins que, a 2:31 del final, Pol Gomà ha fet pujar el 10-11 amb un gol en superioritat. A 1:34, del final a més, Abel Ramon ha clavat el 10-12, que consolidava la gran reacció dels de Víctor González. Maxwell Irwing, un malson –4 gols–, ha inquietat (11-12) en una acció de superioritat. Faltava 1:19 per al final però el resultat ja ha estat inalterable. Els màxim golejadors del CN Barcelona han estat Blai Mallarach, Abel Ramon, Pol Gomà i Marc Valls, tots quatre amb2 gols cadascun que reflecteix el caràcter coral de la victòria.

El Mediterrani, eliminat

El CE Mediterrani, per la seva banda, no ha pogut acabar entre els dos primers en el grup B, liderat amb autoritat pel Honved Budapest. El segon classificat ha estat el Primorac Kotor montenegrí. L’empat dissabte contra el Paok Salònica encaixant el darrer gol en l’últim segon (9-9) ha acabat hipotecant als de Sants, que han acabat tercers amb 5 punts. Avui, el Primorac Kotor ha derrotat el PAOK Salònica per 7-13 i ha segellat la segona posició amb 6 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)