Patinatge

Obradors pateix dues caigudes dolentes, es retira de la final i és 10è en patinet dels WSG

El bagenc estava lluitant per les medalles

Guifré Obradors no ha pogut acabar la final de patinet dels World Skate Games perquè ha patit dues caigudes dolentes en els trucs i s’ha hagut de retirar. Ha acabat en la desena i darrera posició de la final amb 160.97 punts. El bagenc estava lluitant per les medalles i feia una bona actuació.

En la primera ronda ha acabat setè amb 75.70 punts i en la segona s’ha superat molt i amb 86.10 punts ha pujat fins a la tercera posició. En el primer dels cinc trucs, del que puntuen els dos millors, el rider navassenc ha mantingut la tercera posició, en el segon ha fallat i ha baixat al setè lloc, i en el tercer ha caigut d’esquena, s’ha fet mal i ha hagut de ser atès. Ha intentat fer el quart truc, però ha tornat a caure i ha decidit retirar-se.

El títol mundial l’ha guanyat el francès Jonathan Perroni amb 256.33 punts per davant del txec Richard Zelinka amb 253.31.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)