Còrfbol

Catalunya venç Turquia per (12-17) en el classificatori pel mundial

La selecció catalana sempre ha anat per davant i ja suma dues victòries en dos partits

Catalunya ha sumat la seva segona victòria en el classificatori pel mundial 2023 al imposar-se per 12-17 Turquia, l’amfitrió, i un dels rivals directes en la lluita per les dues primeres posicions del grup B europeu que donen dret a anar a Taipei l’any vinent. La selecció catalana ha dominat des de l’inici (0-3) i al final del primer quart ha mantingut l’avantatge (3-6). Els catalans sempre han anat per davant i s’ha arribar al descans amb un 7-9. Els tres i quatre gols de marge s’han mantingut en el tercer quart (10-13) i en els darrers deu minuts Catalunya ha arribat a tenir una clara avantatge de sis gols (10-16), i s’ha emportat la victòria final per 12-17. Javier Navarro ha estat el màxim anotador de la selecció catalana amb 6 gols i Laura Tobaruela n’ha anotat 4. Demà Catalunya té doble jornada al matí jugarà contra França (12 h) i a la tarda enfront Escòcia (17.15 h).