Gimnàstica

Joel Plata lidera la selecció espanyola, que acaba sisena en el mundial

El gimnasta de Viladecans Joel Plata (CG Sant Boi) ha lluït avui en la final per equips del mundial de Liverpool i ha liderat la selecció espanyola, que ha finalitzat en la sisena posició. El títol se l’ha endut la Xina, per davant del Japó i de la Gran Bretanya, que han completat el podi i que segellen el passaport per als Jocs de París 2024. Itàlia ha estat quarta i els EUA han acabat cinquens. Brasil, setena i Corea, vuitena, han tancat la classificació de la final. També hi ha contribuït un altre català, Thierno Diallo (Egiba Manresa), que ha sumat 14.266 en les paral·leles, la mateixa puntuació que ha obtingut Plata, i 13.533, la millor puntuació del conjunt estatal, en el cavall amb arcs en la darrera rotació, aparell en el qual Plata ha aconseguit 13133. El de Viladecans, per la seva banda, ha estat el millor de l’equip en terra (13.966), en barra (13.900), en què ha arrodonit un gran exercici, i en salt (14.666). En anelles, el millor ha estat Néstor Abad amb 13.800 i Plata ha aconseguit una nota de 13.500. Els altres components del conjunt estatal han estat Néstor Abad, Nicolau Mir i Ray Zapata. El jove Pau Jiménez (Salt GC) ha estat reserva.

Plata competirà divendres en la final individual del concurs complet –a la qual hi va accedir amb la setena posició–, en la qual també hi serà finalment l’alcoià Néstor Abad, que hi accedeix com a primer reserva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)