Patinatge

Pau Garcia (AS Cunit) revalida el títol de campió del món amb rècord inclòs en els WSG

El patinador de Parets del Vallès Pau Garcia (AS Cunit) ha fet història aquesta matinada hora catalana a Buenos Aires i ha revalidat el títol mundial en la modalitat de lliure que havia conquerit l’any passat a Asunción (Paraguai) en el seu primer any de sènior. Garcia, que partia amb la millor nota del disc curt –va establir un nou rècord mundial amb 103,28 punts–, ha excel·lit novament en el disc llarg i s’ha imposat a la resta de rivals amb una autoritat abassegadora, confirmant els pronòstics amb una gran desimboltura i meravellant els aficionats amb la seva tècnica i elegància. El bicampió del món júnior i sènior ha sumat un total de 289,04 punts, un nou rècord mundial superant els 279.64 punts que ll mateix havia establert a Asunción. La plata se l’ha endut l’italià Alessandro Liberatore (246,07) i el bronze ha estat per al sorià Héctor Díez (242,09), que va ser segon en el disc curt.

Bronze de Carla Escrich

Pel que fa a la competició femenina, Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac), que partia amb la tercera posició del disc curt, l’ha defensat i s’ha penjat el bronze amb 174,94 punts, mentre que l’alcoiana del CP l’Aldea Andrea Silva, que tenia la quarta nota del disc curt, ha finalitzat quarta amb 152,9. La campiona ha estat l’eterna italiana Rebecca Tarlazzi (207,48), favorita en totes les apostes, que afegeix un nou èxit a la seva prolífica carrera.

Patinet

En la competició de patinet, el català Àlex Pérez ha estat cinquè en la semifinal de la modalitat de park i s’ha classificat per la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)