El Granollers supera la segona eliminatòria de copa i el Barça Atlètic és eliminat

Els vallesans guanyen el Nava (28-35) i els blaugrana perdent contra La Rioja (30-31)

El Faikin Granollers ha guanyat el Viveros Herol Nava per 28-35 i s’ha classificat per la tercera eliminatòria de la copa del rei, mentre que el Barça Atlètic ha perdut per 30-31 contra el Logroño La Rioja i ha quedat eliminat. Aquesta segona eliminatòria s’ha disputat a partit únic.

El filial blaugrana ha disputat un gran partit i només ha cedit per un gol. Malgrat que gairebé sempre ha anat per darrera en el marcador, sempre ha estat dins del partit i ha arribat al descans amb un 14-16. En la segona meitat ha estat quatre gols per sota (24-29), però ha ajustat el marcador en els darrers minuts i ha fet el 30-31 a cinc segons del final. Marc López ha destacat amb 7 gols.

Els vallesans s’ha distanciat del seu rival a partit del minut 20 de la primera meitat i han arribat al descans amb un 14-19. En la segona meitat han anat ampliant la seva avantatge fins imposar-se de set gols, 28-37. Antonio Garcia i Faruk Yusuf han marcat sis gols cada un.