Tennis

Bolsova i Masarova consumen l’eliminació de l’equip espanyol

També han perdut els dobles contra el conjunt britànic, que jugarà les semifinals de la Billie Jean King Cup contra Austràlia

Les catalanes Aliona Bolsova i Rebeka Masarova han perdut contra el duet britànic format per Alicia Barnett i Olivia Nicholls, per 7-6 (5) i 6-2 i no han pogut sumar el punt que li faltava a l’equip espanyol per accedir a les semifinals de la Billie Jean King Cup, que es disputen a Glasgow. El conjunt d’Anabel Medina només necessitava un punt contra Gran Bretanya per passar a la penúltima eliminatòria, però s’ha quedat sense premi perquè abans ja havien perdut els dos partits d’individuals, l’empordanesa Paula Badosa contra Harriet Dart (6-3 i 6-4) i l’andalusa Núria Parrizas contra Heather Watson (6-0 i 6-2). Gran Bretanya buscarà dissabte l’accés a la final contra Austràlia.

En el primer set dels dobles, les quatre tennistes han conservat el seu servei i s’ha hagut de resoldre en el desempat. Amb el vent a favor i tot el suport dels seus aficionats, Barnet i Nicholls han posat la directa i han sentenciat el partit amb un contundent 6-2.

Pel que fa al partit de Badosa, la tennista britànica, amb un joc molt directe i més agressivitat, ha pres la iniciativa des del principi, amb un trencament en el primer set. Badosa, amb dubtes i precipitació, no acabava de trobar el ritme i ha tornat a cedir el servei en el setè joc (2-5). Ha donat símptomes de recuperació en el següent, però no ha tingut continuïtat i Dart ha segellat el primer parcial a la primera oportunitat, en 38 minuts. En el segon set, Badosa ha fet un pas endavant i ha passat a guanyar el seus serveis amb solvència, però en les restades li ha faltat precisió per aprofitar les pilotes de trencament. Tantes oportunitats perdudes i les errades no forçades li han acabat passant factura, i en el desè joc ha acabat cedint el servei i el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)