Futbol sala

L’Industrias cedeix a la pista de l’Inter per un curt 5-3

Els colomencs han encaixat tres gols seguits en l’inici del segon temps

L’Industrias Santa Coloma ha estat superat en l’inici de la segona meitat pel Movistar Inter i ha perdut per un curt 5-3. Els colomencs fa tres partits que no guanyen i han encaixat la quarta derrota del curs. L’Inter s’ha avançat en el minut tres de la primera meitat i els colomencs després de tenir varies ocasions han empatat amb un gol de Nil en el minut dotze, i amb l’1-1 s’ha arribat al descans.

En els primers minuts de la segona meitat l’equip de Torrejón de Ardoz ha marcat tres gols molt seguits, els dos darrers en un minuts. Els colomencs s’han intentat refer i amb gols en mig minut de Nil i Cardona s’ha situat amb un 4-3. El conjunt madrileny ha marcat el cinquè a cinc minuts del final i l’Industrias ha atacat de cinc sense porter. Ha disposat d’ocasions i ha enviat una pilota al pal, però no ha pogut evitar la derrota.