El Barça supera el Guadalajara (38-26) en el debut del juvenil Djordje Cikusa

Amb 16 anys, 11 mesos i 4 dies, el lateral de Bordils s’ha convertit en el segon jugador més jove a estrenar-se amb el primer equip blaugrana

El Barça ha complert el tràmit contra el Guadalajara (38-26), el cuer de l’Asobal, i ha segellat la seva desena victòria en deu partits de lliga. La superioritat respecte al rival ha permès que Carlos Ortega donés descans als jugadors amb més càrrega de partits –Mem, Janc, Petrus i Cindric havien quedat fora de la convocatòria– i alguns joves del planter disposessin de minuts, com Pablo Urdangarín o el juvenil bordilenc Djordje Cikusa, que amb 16 anys, 11 mesos i 4 dies s’ha convertit en el segon jugador més jove en estrenar-se amb el primer equip blaugrana a l’Asobal. El més jove continua sent Xavi Castro, amb 16 anys i 22 dies. Urdangarin ha anotat 4 gols i Cikusa 2. El lateral, campió d’Europa juvenil amb la selecció espanyola, ha evidenciat el seu talent, executant un penal amb la mà dreta, tot i la seva condició d’esquerrà. El màxim anotador, però, ha estat Hampus Wanne, amb 10 dianes.

La primera part (18-11) ha estat marcada per l’efectivitat d’Aleix Gómez (7 gols de 8 llançaments) i el debut de Djordje Cikusa, que ha entrat als 20 minuts de joc. Després de la represa, el Guadalajara ha tingut una tímida reacció (20-15), però el conjunt blaugrana ha posat velocitat de creuer i ràpidament s’ha enfilat amb rendes superiors als 10 gols de marge.