El Fraikin Granollers guanya a Osca (31-36) i manté la segona plaça

El Fraikin Granollers ha guanyat en la seva visita a la pista del Bada Osca per 31-36 i es manté en la segona posició en solitari de l’Asobal. El conjunt granollerí ha anat per davant en el marcador des de l’inici (1-5) i en la primera meitat sempre ha tingut avantatges de tres i quatre gols fins arribar al descans amb un 13-18.

En la segona meitat els vallesans han arribat als sets gols d’avantatge en el minut 45 (21-28), però l’Osca ha continuat lluitant i ha intentat inquietar al Granollers quan s’ha apropat fins el 31-34 en els tres darrers minuts. Els homes d’Antonio Rama han sabut controlar el partit en els darrers instants i amb un 31-36 han sumat el vuitena victòria a la lliga, tercera seguida. Sergi Franco ha estat el més destacat del partit amb 8 gols de 8 llançaments, mentre que Jan Gurri, que havia brillat en el primer temps ha acabat amb 7 gols.