El CN Sabadell ven cara la seva derrota contra el Ferencvàros (7-10)

Les aturades de Soma Vogel i les errades en les accions de superioritat (0 de 5) condemnen l’equip vallesà en l’últim quart en la seva tornada a la fase de grups de la Champions

L’Astralpool CN Sabadell ha venut cara la seva derrota (7-10) contra el Ferencvàros, un dels candidats al títol, en la seva tornada a la fase de grups de la Champions. L’equip de Quim Colet ha demostrat que qui vulgui puntuar a Can Llong s’ho haurà de treballar de valent i no ha cedit terreny fins als últims minuts de joc (2-3, 2-3, 3-2 i 0-2), en què les aturades de Soma Vogel i les errades locals en les superioritats (0 de 5) han estat determinants.

L’estrena europea ha començat amb molt de ritme, amb un parcial de 2-3 en menys de 4 minuts. Dusan Banicevic ha aprofitat la primera superioritat local per marcar des de la boia. Però Denes Varga ja ha deixat mostres del seu enorme talent per forçar el primer penal, que ha executat el grec Stylianos Argyropoulos. S’ha entrat en una fase d’intercanvi de cops. Lluc Bertran, des del centre de l’arc, ha replicat el gol de Toni Nemet. Gergo Fekete, també en home de més, ha signat el 2-3 que ja no s’ha mogut en els 4 minuts que restaven del primer quart. En el segon s’ha repetit el guió. Marcel Teclas, en una acció d’habilitat des dels dos metres, empatava el duel, però el Ferencvàros continuava trobant fissures en la banda dreta de la defensa local i Fekete tornava a marcar des de l’angle curt d’Edu Lorrio. Sergi Cabanas empatava, però Daniel Merkulov i Adam Nagy deixaven el parcial al descans en 4-6.

El CN Sabadell no defallia, però el Ferencvàros tenia el control del ritme. Cada cop que el conjunt vallesà s’apropava a un gol, l’equip magiar replicava d’immediat. Kanstantsin Averka i Bernat Sanahuja afinaven la punteria des de l’arc, i Luca Damonte i Denes Varga responien. Fran Valera ha trencat aquesta dinàmica per signar el primer parcial favorable als locals (3-2) i arribava a l’últim quart amb un ajustat 7-8. En els últims 8 minuts, Soma Vogel ha abaixat la persiana i ha frustrat oportunitats claríssimes dels locals, que han perdut tota possibilitat de remuntada després de malbaratar les cinc últimes accions d’home de més. El Ferencvàros no ha perdonat i Daniil Merkulov i Szillard Jansik han signat la sentència.