L’Astralpool CN Sabadell topa amb Soma Vogel

Waterpolo. L’equip vallesà respon al ritme del Ferencvàros, però les aturades del porter rival i les errades en les superioritats frustren l’estrena en la Champions

CN Sabadell 7 Ferencvàros 10

ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Sanahuja (1), Gil, M. Teclas (1), Veich, Valera (1), Bertran (1), Cabanas (1), Averka (1), Banicevic (1), Bonet, Bustos i X. Teclas.FERENCVÀROS TELEKOM BUDAPEST:Vogel; Molnar, Nagy (1), Merkulov (2), Argyropoulos (1), Ubovic, Fekete (2), Vadovics, Nemet (1), Varga (1), Jansik (1), Damonte (1) i Szakony..PARCIALS:2-3, 2-3, 3-2 i 0-2.

.

L’Astralpool CN Sabadell va mantenir ben vives les seves aspiracions de puntuar en la seva tornada a la Champions fins ben entrat l’últim quart del duel contra el Ferencvàros, un dels clars aspirants al títol. En el tram final, la figura de Soma Vogel es va engrandir sota la porteria magiar i amb grans intervencions va ser un dels responsables que l’equip vallesà signés un 0 de 5 en les superioritats que el van condemnar a la derrota. Fins a rribar a aquest punt, l’equip de Quim Colet havia respost al torcebraç del Ferencvàros, tot i anar a remolc del seu rival. El CN Sabadell va evidenciar que qui vulgui puntuar a Can Llong haurà de treballar de valent.

Inici amb ritme

L’estrena europea va començar amb molt de ritme, amb un parcial de 2-3 en menys de 4 minuts. Dusan Banicevic aprofitava la primera superioritat local per marcar des de la boia. Però Varga ja deixava detalls del seu enorme talent per forçar el primer penal, que executava Argyropoulos. S’entrava en una fase d’intercanvi de cops. Lluc Bertran, des del centre de l’arc, replicava el gol de Nemet. Fekete, també en home de més, signava el 2-3 que ja no es va moure en els 4 minuts que restaven del primer quart. La tònica del segon i el tercer quarts va ser similar. El CN Sabadell no defallia, però el Ferencvàros tenia el control del ritme. Cada cop que el conjunt vallesà s’apropava a un gol, l’equip magiar replicava d’immediat. A més, trobava escletxes en la defensa local i diversos gols arribaven des de la banda dreta de la rereguarda, per l’angle curt de la porteria d’Edu Lorrio. Marcel Teclas, amb habilitat des de la boia, Sergi Cabanas, Kanstantsin Averka i Bernat Sanahuja afinaven la punteria fins que Fran Valera va anotar el 7-8 amb què s’arribava a l’últim quart. Quedaven 8 minuts per consumar la gesta, però Vogel va abaixar la persiana, i Merkulov i Jansik no van perdonar per signar la sentència final.