Hoquei sobre herba

El mundial de Terrassa, amb un impacte de 12,5 milions

El mundial femení d’hoquei herba que es va disputar el passat mes de juliol a Terrassa ha tingut un impacte econòmic a la ciutat de 12,5 milions d’euros segons han anunciat aquest dijous fonts de l’organització. La competició va generar l’equivalent a 229 llocs de treball i les persones assistents van gastar uns 8,6 milions d’euros directament en serveis de la ciutat vallesana i 3,8 milions de manera indirecta.

L’informe d’impacte econòmic, social i esportiu de mundial elaborat per l’empresa BIM Consultors, conclou que la celebració de l’esdeveniment ha tingut un impacte econòmic total de 12.541.894 euros.

El president del Comitè Organitzador, Miguel Ángel Moreno ha destacat que el mundial “ha suposat un avanç molt destacat per a la ciutat a curt, mitjà i llarg termini, amb l’actualització i reforma de l’Estadi Olímpic: amb la renovació de les instal·lacions i el canvi de gespa” a més de la reforma de dues instal·lacions més de l’Àrea Olímpica.

Les conclusions de l’estudi s’han elaborat sobre la base d’un treball de camp amb tres models d’enquesta diferents, realitzades a la ciutadania en general, al públic assistent, així com als i les participants de la competició.

A nivell esportiu, Països Baixos va ser el campió per davant d’Argentina, mentre que Espanya va ser setena. El partit entre Espanya i Argentina va ser el més vist amb 6.600 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)