El CN Terrassa, a remolc del Tigra Eger (14-13)

L’equip egarenc s’haurà de jugar el bitllet per a la segona fase de la Champions demà contra el Glyfada (17.45 h)

El CN Terrassa ha perdut contra el Tigra Eger (14-13) en el seu segon partit de la jornada de la fase preliminar de la Champions a Atenes i demà s’haurà de jugar el bitllet per a la segona fase contra les amfitriones del Glyfada (17.45 h). En un partit molt ajustat (4-5, 3-2, 5-4 i 2-2), el conjunt egarenc ha arribat a 2:30 del final en unes circumstàncies molt similars a les d’ahir contra el ZV de Zaan (14-12), però aquest cop s’ha quedat sense puntuar. L’aportació de la neerlandesa Fleurien Bosveld (6 gols) i de la boia madrilenya Paula Camus (5) no ha estat suficient per derrotar l’equip hongarès, que ha portat el ritme de joc durant bona part del partit.

Amb tres gols de Bosveld, l’equip egarenc ha començat molt endollat (2-5). El conjunt hongarès ha reaccionat. Ha ajustat la defensa i ha començat el camí de la remuntada que ha segellat a l’equador del segon quart, després d’un parcial de 4-0 (6-5). Camus, que havia inaugurat el marcador, ha trencat la sequera catalana, i amb dues dianes més ha signat les taules un segon abans del descans (7-7).

Després de la represa, el Tigra ha tornat a prendre la iniciativa i amb dues dianes consecutives de la internacional Dorottya Szilagyi ha obtingut una renda de dos gols (10-8). Bosveld i Camus han tornat a ser els principals referents egarencs i han tornat ajustar el resultat (12-11) abans d’entrar en el quart definitiu. La tònica s’ha mantingut en els últims 8 minuts i el Tigra ha sabut gestionar la seva renda per cantar la victòria final.

Tràmit matinal

El CN Terrassa ha superat amb suficiència el tràmit contra el Grand Nancy francès (1-22) en l’inici de la segona jornada de Champions. Abans d’encetar la competició europea, el tècnic Xavi Pérez ja havia assenyalat que el conjunt francès era teòricament el rival amb menys nom i potencial del grup. En la jornada inaugural, ja va rebre un dur correctiu del Glyfada (21-4) i aquest matí s’ha endut un altre cabàs de gols.

Al conjunt egarenc li ha costat arrencar, però a partir del segon quart ha posat la directa (0-2, 1-6, 0-5 i 0-9) i no ha trobat oposició del seu rival. Després de les taules d’ahir contra el ZV de Zaan (11-11), l’equip de Xavi Pérez ha intentat assolir la màxima diferència per tenir l’avantatge del goal-average en cas de possibles empats a punts. Les golejadores del CN Terrassa han estat: Pili Peña (6), Nina Ten Broek (4), Fleurien Bosveld (4), Paula Camus (4), Maria Manso (2), Noe Cuenda (1) i Cristina Cantero (1).