Patinatge

El Catalunya Stars omplirà dissabte Fontajau

Patinatge artístic. Entrades exhaurides per al festival dels referents del país, “un dels millors espectacles del món” de l’especialitat

“És un esdeveniment que sobrepassa les fronteres. Diria que és, d’aquestes característiques, el més gran que es fa arreu, un dels millors espectacles de patinatge artístic del món.” Són paraules de Benjamí Pons, president de la Federació Catalana de Patinatge, en la presentació del Catalunya Stars, que torna dissabte a Fontajau. La cinquena edició, on es reuneixen les 30 millors actuacions del patinatge artístic del país, té el fet destacat que ja s’han exhaurit totes les entrades, tenint en compte que s’habilitarà la graderia retràctil del pavelló. Més de 5.000 espectadors estan citats dissabte a la tarda en un pavelló que s’ha acostumat a viure de manera massiva esport de primer nivell.

“Hi ha un idil·li evident entre el patinatge artístic i la ciutat de Girona”, va assenyalar Pons. S’hi va afegir el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran: “La primera vegada que hi vaig anar no sabia què em trobaria. I vaig sortir impressionat. Et cau la bava per l’espectacle que representa.”

Pau Garcia hi serà

La cita reuneix els millors representants del país, entre els quals destaca Pau Garcia, doble campió del món. També hi seran els dos grups del CPA Olot i el de xou gran del CPA Girona, i el grup de xou petit del CPA Tona, bronze en el darrer mundial. “Cada any hi ha novetats. Aquest any, estrenarem el Village Stars, perquè el públic pugui interactuar al matí amb els patinadors i patinadores preferits”, va explicar el president de la federació. Les actuacions es faran durant tota la tarda (de 17 h a 20.30 h). “Els més de 5.000 espectadors de l’esdeveniment podran també gaudir de Girona amb un Visit Escape que els guiarà pels carrers i llocs més coneguts, fent del Catalunya Stars un espectacle integral que va molt més enllà de l’esport”, va explicar Benjamí Pons. Eduard Casals, vicepresident de la federació i responsable del comitè organitzador, va explicar: “Els participants gaudeixen molt a pista i del format de competició, perquè és l’única vegada que s’ajunten patinadors de diferents modalitats i això crea un vincle molt maco.” En la presentació, també hi havia Josep Badia, responsable del comitè de patinatge artístic de Girona, i Cati Fontané, delegada de la federació a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)