Més esport

Malgrat de Mar, seu de la III edició de la trobada de kick-boxing ‘Fight for Glory-Top Queens’

El proper dissabte 26 de novembre a les 15h, el pavelló municipal Germans Margall de Malgrat de Mar (Barcelona) acollirà la tercera edició de Fight for Glory-Top Queens, esdeveniment esportiu internacional de Kick Boxing que comptarà, en els seus combats principals, amb les lluitadores catalanes referents a nivell estatal: Mireia García i Victoria Boyanova. La trobada es fa en el marc del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, que és el proper divendres.

Aquesta trobada de repercussió mundial i que pretén donar visibilitat a l’esport femení, és tanmateix una iniciativa solidària i els fons recaptats, fruit de la venda d’entrades, aniran destinats a la Fundació Vicente Ferrer. El gran repte del programa de desenvolupament integral de la fundació és combatre la discriminació que pateixen les dones índies des d’abans de néixer i la violència de genere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)