Atletisme

Txell Soler, Esther Guerrero i Santi Catrofe, entre els favorits de la Jean Bouin

Tots tres ja van pujar al podi en l’última edició i seran en la línia de sortida de la tradicional cursa que es disputa diumenge vinent en el Parc de Montjuïc

Els catalans Meritxell Soler (Avinent Manresa), Esther Guerrero (New Balance) i Santi Catrofe (Playas Castelló), que ja van pujar al podi en l’última edició, figuren entre el cartell de favorits de la 99a Jean Bouin, que diumenge tornarà aplegar a grans i petits, professionals i populars, en la tradicional cursa al Parc de Montjuïc de Barcelona. Soler, segona el curs passat, arriba a la cita en un gran moment de forma després d’haver assolit el títol català de mitja marató a Lleida (1h12:39) i d’haver revalidat la victòria en la Cursa de Bombers. Més incògnites presenta el rendiment de Guerrero, tant per la distància de la prova (6.600 m), excessiva per a una migfondista, com perquè encara busca les seves millors sensacions després d’una temporada marcada per les lesions.

En la prova masculina (9.900 m), el gironí Santi Catrofe, tercer el 2021 i que està obtenint bons resultats en el calendari espanyol de cros, tindrà com a grans rivals el vallesà Artur Bossy, tercer en la Behobia de diumenge passat, i el maratonià olímpic Dani Mateo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)