Natació

Carles Coll, Àfrica Zamorano i Mario Mollà, convocats per al mundial de piscina curta

També figuren en la llista el mallorquí Sergio de Celis (CN Sabadell) i el madrileny Alberto Lozano (CN Terrassa). El campionat es disputarà a Melbourne, del 13 al 18 de desembre

El tarragoní Carles Coll (CN Sabadell) i els barcelonins Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) i Mario Mollà (CN Terrassa) han estat convocats per la federació espanyola per competir en el mundial de piscina de 25 metres, que es disputa a Melbourne del 13 al 18 de desembre. A aquests tres nedadors catalans s’hi afegeixen dos més que militen en clubs del país, el velocista mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis, i el madrileny del CN Terrassa Alberto Lozano. Respecte a la llista inicial, hi ha renunciat a assistir-hi per motius acadèmics el solleric Joanllu Pons (CN Sant Andreu). El director tècnic del CN Sant Andreu Jordi Jou forma part del cos d’entrenadors de la federació espanyola que es desplaçaran fins a la ciutat australiana. Coll és el nedador que presenta un programa més atapeït de competició, ja que figura inscrit en els 200 i 100 m estils, i els 100 m i 200 m braça, i de ben segur que haurà de disputar més d’una prova de relleus. La selecció espanyola, formada per vuit nedadors, marxarà el 3 desembre rumb a Austràlia, ja que fins a l’11 de desembre farà una concentració prèvia a la Universitat de Sunshine Coast.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)