Tennis

El Canadà s’imposa a Itàlia (2-1) i jugarà la final de la copa Davis contra Austràlia

Els canadencs remunten i la victòria en el partit de dobles és definitiva

El Canadà ha guanyat Itàlia en la semifinal per 2-1 i lluitarà pel títol de la copa Davis contra Austràlia que es va classificar divendres. Els canadencs han remuntat l’enfrontament ja que han cedit el primer punt, i el partit de dobles ha decidit el finalista. Els australians es van classificar ahir al superar, també per 2-1, Croàcia.

Els italians s’han avançat gràcies a una treballada victòria de més de tres hores de Lorenzo Sonego sobre Denis Shapovalov per 7-6 (4), 6-7 (5) i 6-4. Felix Auger-Aliassime s’ha mostrat molt superior en el segon partit i ha donat l’empat als canadencs. Ha derrotat per 6-3 i 6-4 Lorenzo Musetti en menys d’una hora i mitja.

Amb l’empat en el marcador general el partit de dobles ha decidit la victòria. Els dos capitans han fet canvis en les seves parelles i al final els canadencs Vasek Pospisil i Felix Auger-Aliassime han guanyat per 7-6 (2) i 7-5 a Matteo Berrettini i Fabio Fognini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)