El Granollers veu estroncada la ratxa de victòries contra l’Skjern (32-29)

L’equip vallesà perd el lideratge de la Lliga europea i posa fi a una sèrie de deu triomfs consecutius en tres competicions

El Fraikin BM Granollers ha vist estroncada la seva ratxa de victòries després de perdre a la pista de l’Skjern danès (32-29), que a la segona part ha desballestat la defensa vallesana amb atacs amb set jugadors. El conjunt d’Antonio Rama ha marcat el ritme a la primera meitat (15-16), però en la segona no ha sabut respondre a la variant tàctica dels locals. Rangel Luan, amb 13 aturades i 3 gols, i Faruk Yusuf, amb 8 dianes, han estat dos dels noms propis del Granollers. Amb aquesta derrota, la primera després de quatre jornades, el conjunt vallesà cedeix el lideratge a mans del Nexe croat, que no ha fallat contra l’Alpla Hard (24-35) i continua intractable.

La primera part ha tingut diverses alternatives. El conjunt vallesà ha colpejat primer. Les primeres aturades de Rangel Luan, la clarividència de Pol Valera i les ràpides transicions han obert la primera escletxa (5-8). Henrik Kronborg s’ha vist forçat a demanar temps mort. L’entrada en pista de Chrisroffer Bonde a la porteria i la primera exclusió d’Oriol Rey (13’) han facilitat la rèplica local, que ha capgirat el resultat amb un parcial de 4-0 (10-9). Amb igualtat numèrica, el Granollers ha tornat a marcar el ritme i a prendre la iniciativa, però ha arribat al descans amb un únic gol de renda (15-16). L’última acció ha estat cruel pels interessos vallesans perquè el central suec Alfred Jönsson ha marcat de penal el seu sisè gol després de la segona exclusió de Rey (30’), el baluard defensiu de l’equip d’Antonio Rama.

En el primer tram de la segona meitat, el Granollers ha sobreviscut a una doble inferioritat després de l’exclusió d’Esteban Salinas (31’) i amb l’efectivitat en les canonades de Faruk Yusuf, autor de tres gols gairebé consecutius, ha tornat a obrir forat (17-20). El tècnic local ha demanat temps mort altre cop i ha apostat per atacar amb set jugadors, i doble pivot. La fórmula ha donat resultat perquè l’Skjern ha vist porteria amb facilitat i ha creat dubtes i precipitació en el joc vallesà. El conjunt danès, amb un parcial de 5-0, ha capgirat el resultat (24-21) i ha forçat que Rama aturés el partit per trencar aquesta dinàmica. No se n’ha acabat de sortir perquè l’equip escandinau ha eixamplat la renda fins al 27-22. En el tram final, el Granollers ha escurçat les diferències (32-29), però en cap cas ha posat en perill la victòria local.